skip to Main Content

Cursussen voor particulieren

Wij geven cursussen Nederlands en Engels voor Polen op verschillende niveaus. Van een korte spreekvaardigheid cursus tot aan een cursus voor gevorderden. Ook kunt bij ons terecht wanneer u een Poolse les wilt volgen. U kunt de cursussen bij onze school in Den Haag volgen maar ook op afstand geven wij u graag les. Dit kan dan via Skype.

Alle cursussen die wij geven zijn voor zowel beginners als gevorderden. De lessen worden verzorgd door Poolse docenten die beschikken over een onderwijsbevoegdheid. Hier kiezen wij bewust voor. Alle docenten weten als geen ander met welke taalproblemen de cursisten te maken hebben.

U leert bij ons niet alleen de taal goed te lezen en te schrijven maar ook schenken wij veel aandacht aan het juist uitspreken van de taal. De gespreksvaardigheid is ook een belangrijk onderdeel wat van pas komt in zowel het dagelijks leven als op de werkvloer.

Bij Talencentrum Ewa staan ‘leren’ en ‘gezelligheid’ centraal. Wij willen dat een ieder zich prettig en thuis voelt op onze school. Want alleen dan kunt u nog beter leren.

Wij verwijzen u graag door naar onze website die speciaal gericht is op onze particuliere cursisten. Hier vindt u alle informatie over de verschillende cursussen die er zijn, leest u meer over onze werkwijze en kunt u zich inschrijven voor een van onze cursussen.

Meer over onze cursussen